Hjem

Om ikke løgnene dreper deg vil sannheten gjøre det

Har Wilma egentlig adgang til å etterforske en minister i regjering? Og hvordan skal Wilma makte å holde sønnen og dyrevernaktivisten Birk unna etterforskningen, så lenge mange av sporene peker mot pelsdyrnæringen?

Skremmende aktuell krimbok
Finn ut hva som skjer når Wilma Lind blir satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og samtidig må hamle opp med steinalderledelse. Likheten til dagens politiskandaler er skremmende.

En thriller med en stille sorg om ledelse

Gudmoren klemmer fingrene rundt våpenet i den spesialsydde kåpelommen. Hun er snart i posisjon. Festkledde mennesker, rop og latter. Fem minutter igjen nå, og rakettene vil ønske det nye året velkommen. Gradestokken må ha falt de siste timene. Metallet iser mot fingrene. Hun følger objektet med øynene, og repeterer handlingsforløpet hun har lært seg utenat.
Boka som stadig blir mer aktuell
Alle barn har en iboende rett til livet. Med mindre barnet forsvinner fra et norsk asylmottak. Wilma Lind får en ny utfordring da politiet finner to barnelik ved Frysja i Oslo. Under den påfølgende pressekonferansen skytes og drepes en journalist og en politiadvokat.